Amsterdam in a Box kerstpakketten zijn officieel!

Wij zijn trots dat we mogen mededelen dat Amsterdam in a Box op 1 augustus 2019 een feit is geworden! Na maanden voorbereiding is het resultaat eindelijk zichtbaar. Wat hebben we dan afgelopen maanden gedaan? We zijn druk bezig geweest om de leukste en lekkerste Amsterdamse producten te verzamelen en deze samen te stellen als kerstpakketten, voor jou. Hierdoor hebben jij, je werknemers én zakenrelaties straks de meest originele Amsterdamse kerstpakketten.

Een andere leuke optie is de mogelijkheid om de geschenken te personaliseren. Ook dat is geen enkel probleem voor ons. Wij regelen het graag.

Wil je graag meer weten of wil je je eigen kerstpakket samenstellen en bestellen? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag.

Meer lezen? Neem dan eens een kijkje hieronder!

Amsterdamse_Borrelbox_Leidse_Box_Gras_Blog

Amsterdamse Borrelboxen

Alles wat je moet weten over het organiseren van een online Vrijmibo en ontdek hoe je jouw team kan verrassen met een Amsterdamse Borrelbox.
Blogbericht_Likeurmeisjes_Amsterdam_in_a_Box_Kerstpakketten_Relatiegeschenken

Zelf je likeur maken!

Ben jij een liefhebber van lekkere drankjes en heb je altijd al je eigen Amsterdamse likorette willen maken? Eén van onze partners...
Partners in het zonnetje Amsterdam

Amsterdamse partners in het zonnetje

Wij zijn erg blij met onze partners en daarom zetten we ze graag eens extra in het zonnetje. Gevolg: Met volle trots werd er op iedere donderdagochtend een partner gepresenteerd.