Kerstpakketten bestellen

Bekijk de kerstpakketten pagina om een keuze te maken met welk kerstpakket jij jouw collega’s en zakenrelaties gaat verrassen. Mail deze keuze naar info@amsterdaminabox.nl en geef aan (i) hoeveel kerstpakketten je wilt, (ii) waar je deze pakketten bezorgd wilt hebben, (iii) de factuurgegevens, en (iv) gewenste bezorgdatum. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog om de bestelling definitief te maken en een factuur op te sturen. Alles gelukt? Dan gaan wij in december aan de slag om jouw kerstpakketten bestelling in orde te maken en te bezorgen. Dit jaar wordt gegarandeerd een succes met de kerstpakketten. Fijne kerst!

De meest gebruikte manier om kerstpakketten te bestellen is via de mail: info@amsterdaminabox.nl. Ook worden bestellingen via de telefoon gedaan door te bellen naar +31 6 36 51 59 34. Indien je liever via de website jouw kerstpakketten bestelt, dan kan je dit doen via onze contactformulier.

Doordat we zowel relatiegeschenken als kerstpakketten via onze website aanbieden, hebben we besloten om onze webshop weg te halen. Zo kunnen we verwarring voorkomen en de transparantie verhogen. Daarnaast vinden we persoonlijk contact belangrijk. Een kerstpakket van Amsterdam in a Box is namelijk veel meer dan alleen een pakket, het is een hele beleving!

Kerstpakketten bestellen kan tot 1 december om deze nog vòòr de officiële kerstdagen te ontvangen.

Dit is mogelijk, indien je geluk hebt. Houd er echter rekening mee dat we werken met lokale initiatieven. Hierdoor kan het zijn dat jouw gewenste samenstelling of soortgelijke vervangers niet meer beschikbaar is. Een ander factor of het mogelijk is heeft te maken met de drukte. Op basis van de verwachte drukte zullen we (maatschappelijke) initiatieven inzetten. Het kan dus voorkomen dat we voor dit jaar helaas nee moeten zeggen op jouw bestelling.. ondanks dat we het liefst iedereen een Amsterdam in a Box willen geven. Hoe dan ook, het belangrijkste is: DURF TE VRAGEN EN NEEM CONTACT OP. Dankzij onze ervaring en het streven om jou zo goed mogelijk te helpen, komen we er in 90% van de gevallen uit.

In de december maand is de minimale afname al vanaf 1 kerstpakket.

Reserveren is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om bij ons kerstpakketten te bestellen om het op een later moment te ontvangen.

In 95% van de gevallen is dit geen enkel probleem! Neem hiervoor wel contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of het inderdaad nog mogelijk is om jouw bestelling aan te passen naar de nieuwe aantallen.

Indien je jouw bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Afhankelijk van de tijd tussen deze wijziging en de gewenste bezorgdatum kunnen wij deze wijziging op tijd voor jou regelen. 

Het is niet mogelijk om een definitieve bestelling te annuleren.

Dat kan zeker! Wij houden van een persoonlijke aanpak en we begrijpen dat ieder persoon anders is. De één houdt bijvoorbeeld van een lekker Amsterdams wijntje en de ander heeft liever een pakket met alleen maar Amsterdams speciaalbier. Bij de bezorging zullen we de kerstpakketten markeren, zodat jij precies weet voor wie welk kerstpakket is.

Natuurlijk kan dat! Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden dus graag deze optie aan. Neem hiervoor contact met ons op en laat ons weten hoe jouw ideale zelf samengestelde kerstpakket eruit moet zien. We komen er ongetwijfeld uit!

Wat mooi om te zien dat je je volledig inzet om het beste kerstpakket sinds de oprichting van het bedrijf te regelen! Wij moedigen je hiermee van harte aan. De meest gekozen variant voor de kerstpakketten is het aanleveren van kaartjes die wij vervolgens bij de Amsterdamse producten stoppen. Mogelijk brengt dit extra kosten met zich mee.

Relatiegeschenken bestellen

Bekijk de relatiegeschenken pagina om een keuze te maken met welk relatiegeschenk jij jouw collega’s, zakenrelaties, klanten of bezoekers gaat verrassen. Mail deze keuze naar info@amsterdaminabox.nl en geef aan (i) hoeveel relatiegeschenken je wilt, (ii) waar je deze geschenken bezorgd wilt hebben, (iii) de factuurgegevens, en (iv) gewenste bezorgdatum. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog om de bestelling definitief te maken en een factuur op te sturen. Alles gelukt? Dan gaan wij aan de slag om jouw relatiegeschenken bestelling in orde te maken en te bezorgen op de gewenste locatie en tijdstip.

De meest gebruikte manier om relatiegeschenken te bestellen is via de mail: info@amsterdaminabox.nl. Ook worden bestellingen via de telefoon gedaan door te bellen naar +31 6 36 51 59 34. Indien je liever via de website jouw relatiegeschenken bestelt, dan kan je dit doen via onze contactformulier.

Doordat we zowel relatiegeschenken als kerstpakketten via onze website aanbieden, hebben we besloten om onze webshop weg te halen. Zo kunnen we verwarring voorkomen en de transparantie verhogen. Daarnaast vinden we persoonlijk contact belangrijk. Een relatiegeschenk van Amsterdam in a Box is namelijk veel meer dan alleen een geschenk, het is een hele beleving!

Relatiegeschenken bestellen kan het hele jaar door. Let alleen wel op dat de maand december volgens de regelingen van de kerstpakketten vallen.

Over het algemeen gebeurt dit binnen een week of op afgesproken datum. Doordat we nauw samenwerken met onze partners, kunnen we makkelijk en snel schakelen. Wil je een spoedbestelling plaatsen en de relatiegeschenken binnen drie werkdagen ontvangen? Dan kan dat in 90% van de gevallen. Doordat zo’n bestelling vaak veel aandacht vraagt en intensief is, rekenen we hiervoor €25,- excl. btw extra.

Door het jaar heen is de minimale afname voor relatiegeschenken 5 boxen. In december gelden de regels voor de kerstpakketten en is de minimale afname 1 box.

Reserveren is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om bij ons relatiegeschenken te bestellen om het op een later moment te ontvangen.

In 95% van de gevallen is dit geen enkel probleem! Neem hiervoor wel contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of het inderdaad nog mogelijk is om jouw bestelling aan te passen naar de nieuwe aantallen.

Indien je jouw bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Afhankelijk van de tijd tussen deze wijziging en de gewenste bezorgdatum kunnen wij deze wijziging op tijd voor jou regelen. 

Het is niet mogelijk om een definitieve bestelling te annuleren.

Dat kan zeker! Wij houden van een persoonlijke aanpak en we begrijpen dat ieder persoon anders is. De één houdt bijvoorbeeld van een lekker Amsterdams wijntje en de ander heeft liever een pakket met alleen maar Amsterdams speciaalbier. Bij de bezorging zullen we de relatiegeschenken markeren, zodat jij precies weet voor wie welk relatiegeschenk is.

Natuurlijk kan dat! Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden dus graag deze optie aan. Neem hiervoor contact met ons op en laat ons weten hoe jouw ideale zelf samengestelde relatiegeschenk eruit moet zien. We komen er ongetwijfeld uit!

Zodat jij nog groter kan uitpakken bieden we graag de optie aan om de relatiegeschenken te kunnen personaliseren. Hierbij is de meest gekozen variant dat wij een gepersonaliseerde one-pager maken met een verhaaltje over jouw bedrijf en de partners die in de boxen zitten. Vaak brengt deze variant wel extra kosten met zich mee.