Amsterdamse partners in het zonnetje

Zonder onze belangrijke Amsterdamse partners zouden wij niet bestaan. Wij zijn erg blij met de samenwerkingen en daarom zetten we ze graag eens extra in het zonnetje. Dit deden wij iedere donderdagochtend via Instagram en Facebook. Met volle trots werd er op deze ochtenden weer een extra partner gepresenteerd. Dit resulteerde in een dik gevulde agenda waar veel tijd en aandacht in een post werd gestoken. En wat was dat het waard zeg… Door elkaar te helpen staan we samen sterk!

Totaal zijn er bijna 20 partners via Facebook en Instagram in het zonnetje gezet. Van Amsterdamse brouwerijen tot jam van Potverdorie. Daarnaast zijn de heerlijke huisgemaakte likorretes van Likeurmeisjes natuurlijk niet weg te denken. Op het plaatje zijn al onze partners in 2019 en begin 2020 in één overzicht te vinden. Ben je benieuwd naar de nieuwe partners of wil je graag in een overzicht de verhalen van de Amsterdamse ondernemers ontdekken? Bezoek dan deze pagina.

Meer lezen? Neem dan eens een kijkje hieronder!

Amsterdamse_Borrelbox_Leidse_Box_Gras_Blog

Amsterdamse Borrelboxen

Alles wat je moet weten over het organiseren van een online Vrijmibo en ontdek hoe je jouw team kan verrassen met een Amsterdamse Borrelbox.
Blogbericht_Likeurmeisjes_Amsterdam_in_a_Box_Kerstpakketten_Relatiegeschenken

Zelf je likeur maken!

Ben jij een liefhebber van lekkere drankjes en heb je altijd al je eigen Amsterdamse likorette willen maken? Eén van onze partners...
Partners in het zonnetje Amsterdam

Amsterdamse partners in het zonnetje

Wij zijn erg blij met onze partners en daarom zetten we ze graag eens extra in het zonnetje. Gevolg: Met volle trots werd er op iedere donderdagochtend een partner gepresenteerd.