Amsterdamse Borrelboxen!

Online borrelen met het team

Wij missen de vrijmibo’s op kantoor. Jullie ook? Regelmatig samenkomen met het team en een band opbouwen is goed voor de energie en zorgt vaak direct voor betere resultaten op de werkvloer. Om dit te stimuleren, bieden we Amsterdamse borrelboxen voor de online vrijmibo’s. Deze worden dan bij iedere collega thuis bezorgd. Gaan jullie online samenkomen, maar niet per se om te borrelen? Er zijn ook mogelijkheden om een Box zonder alcohol te bestellen.

Borrelboxen personaliseren

Een persoonlijke touch geven aan de borrelboxen? Dat kan!

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het personaliseren van je Amsterdamse borrelboxen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo op de Boxen of een persoonlijke boodschap voor je collega’s in de Box. Heb je zelf een leuk idee? Laat ons dat dan vooral weten!  

Let wel op, we werken met houdbare lokale producten en om verspilling tegen te gaan, halen we de producten vers bij onze partners op. Hierdoor kunnen we buiten de kerst om alleen voldoen aan de grote afnames.

Borrelbox personalisatie ideeën

Online quiz-host

Op aanvraag hebben we voor sommige bedrijven een online Amsterdamse quiz bij de vrijmibo’s gehost. Lijkt jou dat ook vet? Vraag dan naar de mogelijkheden.