Kerstpakketten bezorgen

Alle kerstpakketten worden netjes op de afgesproken locatie en tijdstip bezorgd. De kosten hiervan bedraagt €25,-. Bij een bestelling boven de €500,- bezorgen wij gratis.

Dat kan zeker! Neem hiervoor contact met ons op. De kosten hiervan bedraagt €25,- per extra bezorgadres.

Het wijzigen van het bezorgadres voor jouw kerstpakketten is mogelijk tot dagen voor het bezorgmoment. Indien je het adres wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op.

In bijna alle gevallen zijn we zelfs precies op dezelfde dag en tijdstip. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alles zo soepel mogelijk loopt en we doen onze uiterste best voor jouw kerstpakketten. Door omstandigheden kan het echter voorkomen dat het tijdstip niet volledig na te streven is. Indien dit het geval is zullen we op voorhand contact opnemen. Wel adviseren we om een speling van twee dagen te houden tussen het moment waarop je de kerstpakketten wilt weggeven en het bezorgmoment.

Op dit moment hebben we geen specifieke afhaallocatie en is het dus niet mogelijk om de kerstpakketten af te halen.

De kerstpakketten worden over het algemeen in week 50 en 51 bezorgd. Heb je liever de kerstpakketten op een ander moment, dan is dat in 95% van de gevallen geen enkel probleem. Laat ons weten welk bezorgmoment jou beter schikt en we komen er ongetwijfeld uit.

Doordat we met lokale ondernemers werken, duurt de bezorgtijd van de kerstpakketten minimaal 5 werkdagen na de definitieve bestelling. Spoed? Neem dan gelijk contact met ons op via info@amsterdaminabox.nl of via +31 6 36 51 59 34. In 90% van de gevallen komen we er wel uit.

Door omstandigheden kan het soms voorkomen dat het tijdstip niet volledig na te streven is. Indien dit het geval is zullen we op voorhand contact opnemen. Wel adviseren we om een speling van twee dagen te houden tussen het moment waarop je de kerstpakketten wilt weggeven en het bezorgmoment. Wij doen in ieder geval onze uiterste best om jou de beste ervaring te geven en alles op tijd te regelen.

Relatiegeschenken bezorgen

Alle relatiegeschenken worden netjes op de afgesproken locatie en tijdstip bezorgd. De kosten hiervan bedraagt €25,-. Bij een bestelling boven de €500,- bezorgen wij gratis.

Dat kan zeker! Neem hiervoor contact met ons op. De kosten hiervan bedraagt €25,- per extra bezorgadres.

Het wijzigen van het bezorgadres voor jouw relatiegeschenken is mogelijk tot dagen voor het bezorgmoment. Indien je het adres wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op.

In bijna alle gevallen zijn we zelfs precies op dezelfde dag en tijdstip. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alles zo soepel mogelijk loopt en we doen onze uiterste best voor jouw relatiegeschenken. Door omstandigheden kan het echter voorkomen dat het tijdstip niet volledig na te streven is. Indien dit het geval is zullen we op voorhand contact opnemen. Wel adviseren we om een speling van twee dagen te houden tussen het moment waarop je de relatiegeschenken wilt weggeven en het bezorgmoment.

Op dit moment hebben we geen specifieke afhaallocatie en is het dus niet mogelijk om de relatiegeschenken af te halen.

De relatiegeschenken worden het hele jaar door bezorgd. Tijdens de bestelling zullen we hiervoor gelijk de gewenste bezorgdatum bespreken.

Doordat we met lokale ondernemers werken, duurt de bezorgtijd van de relatiegeschenken minimaal 5 werkdagen na de definitieve bestelling. Spoed? Neem dan gelijk contact met ons op via info@amsterdaminabox.nl of via +31 6 36 51 59 34. In 90% van de gevallen komen we er wel uit.

Door omstandigheden kan het soms voorkomen dat het tijdstip niet volledig na te streven is. Indien dit het geval is zullen we op voorhand contact opnemen. Wij doen in ieder geval onze uiterste best om jou de beste ervaring te geven en alles op tijd te regelen.